SALUBRITAS

De kracht van gezondheid

Klachten & symptomen 

 

Er worden patiënten bij ons behandeld met uiteenlopende klachten. De diversiteit geeft tevens de mogelijkheden van deze therapie aan. Ook terminale patiënten zijn met de behandelingen van de Bicom gebaat. Bioresonantie kent geen bijwerkingen en is geschikt voor alle leeftijden. 

Bioresonantie rekent af met: 

Schimmels, Bacteriën, Virussen en Parasieten. 


Zo komen er patiënten met:

Algehele Maleise

 Verslaving probleem

Huidproblemen 

Darmproblemen 

Allergieën 

Blaasontsteking 

Vermoeidheidsklachten 

Stress 

Reumatische klachten 

Pijnklachten 

Verkoudheid 

Hoofdpijnklachten 

Leerproblemen 

Spierziekten 

Gedragsproblemen 

Fibromyalgie 

Slaapproblemen 

Ziekte van Pfeiffer 

Psychische klachten  

Bedplassen 

Stralingsbelasting 

Prostaat problemen, Vaginale problemen, enz

Stofwisselingsproblemen: diabetici, overgewicht, buikklachten

Ziekte van Lyme


Tennisarm 

Iedereen kent wel de tennisarm. Je hebt meestal een week of zes rust nodig en na deze periode kan je dan weer voorzichtig beginnen. In mijn praktijk heb ik echter meegemaakt dat na 1 behandeling, degenen met een tennisarm, de volgende dag al vrijwel geen last meer hadden en zij na een week weer in staat waren om hun werk te hervatten. 


Rugklachten 


De grootste groep mensen die hulp zoeken bij een fysiotherapeut hebben klachten aan de rug. Het grootste deel van deze mensen klagen over de lage rug (lumbale wervelkolom). De lage rugklachten worden verdeeld in specifieke klachten en aspecifieke klachten. Bij specifieke klachten moet u denken aan hernia nucleus pulposis, artrose, discus degeneratie, stenose (vernauwing van het wervelkanaal), reumatische aandoeningen. 

Wat kan Bioresonantie hier voor betekenen? De Bicom Bioresonantie therapie kan het stabiliseren en de pijn verlichten, maar kan iets wat stuk is niet repareren. 

Wat is discus degeneratie in de rug? In het beginstadium klagen de patiënten vooral over startpijn. Dit is de pijn die zich voordoet wanneer men na een periode van rust, opnieuw in beweging komt. Wanneer de patiënt in beweging is, gaat het meestal beter. Hier kan de Bioresonantie therapie een grote verlichting geven. 

 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info