SALUBRITAS

De kracht van gezondheid

Koortslip/Herpes


Een koortslip is lastig en pijnlijk maar is in principe niet gevaarlijk voor degene die de koortslip heeft. Voor baby’s is een herpes infectie wel zeer gevaarlijk en soms zelfs dodelijk. In het Engels wordt een ‘koortslip – kus’ aan de baby ook wel de kiss of death genoemd: de ‘doodskus’. 

Vermijdt dus lichamelijk contact met een baby als u een koortslip heeft. Wanneer u regelmatig een koortslip heeft, moet u zelfs zeer terughoudend zijn met het knuffelen en zoenen van pasgeboren baby’s in perioden dat u géén blaasjes heeft. Het is namelijk zeer waarschijnlijk dat niet alleen tijdens een koortslip-periode, maar ook in de tijd voor een koortslip ontstaat en zichtbaar is al besmettelijk virus kan worden geproduceerd in de huid. 

Wanneer u zelf zwanger bent of een pasgeboren baby heeft en ook regelmatig een koortslip ontwikkelt, is het verstandig om dit aan uw arts te melden. Met Bioresonantie ben je de Herpes snel de baas.   

Herpes is niet alleen een koortslip zoals veel mensen denken.
Maar ook:

  • Herpes Zoster: 
    Waterpokken, Gordelroos, is een huiduitslag aan de linker of aan de rechterkant van uw lichaam. Klachten zijn jeukende of pijnlijke vlekjes.  
  • Herpes Simplex:
    Mondontsteking
  • Herpesfijt: 
    Dat zijn pijnlijke wonden op de vinger(s) en gaat met divers andere symptomen gepaard.

Zo hebben de verschillende soorten herpes nog wel meer klachten op hun geweten.

Wat doet herpes met je lichaam?

Het herpes-virus dringt je lichaam binnen via de huid en het slijmvlies van je mond, je penis of vagina of de anus. Herpes zorgt daar voor ontstekingen. Heel vaak gebeurt het dat vrouwen last hebben van de genitaliën door herpes.

Als je op een plek herpes hebt en je krabt eraan, dan kun je het via je vingers overbrengen naar een andere plek.

Herpes is dus behoorlijk besmettelijk!
E-mailen
Bellen
Map
Info