SALUBRITAS

De kracht van gezondheid

Candida Albicans is een schimmel

Candida is een gist die zich voor namelijk in de darmen bevindt, en ook graag op vochtige plaatsen mag zitten zoals mond en vagina. Zolang de goede bacteriën de Candida in toom houden is er niets aan de hand. Zodra het afweersysteem het moeilijk krijgt steekt Candida de kop op en verandert in een agressief draderig schimmel.
Daarna sluipen er langzaam kwalen in je lichaam die van kwaad tot erger gaan. 

De belangrijkste klachten opeen rij:


  • Klachten van het spijsverteringsorganen: (opgezette buik, slijm in de ontlasting, spastische darm, darmkrampen, maagklachten, winderigheid, constipatie of diarree, anale jeuk, vage misselijkheid). 

  • Klachten van je geslachtsorganen: (steeds terugkerende vaginale infecties, jeuk vieze witte afscheiding, libidoverlies).
  • Klachten van je immuunsysteem: (klachten die verstaand houden met een over reactief of verzwakt immuunsysteem zoals allergieën, verstopte en / of  jeukende neus, eczeem, toe genomen overgevoeligheid of intolerantie voor voedsel, blaasontstekingen, kwakkelen met je gezondheid). 

  • Klachten met je energieniveau: ( afnemende energie, minder puf hebben, chronische vermoeidheidsklachten, snel uitgeput raken, toegenomen slaapbehoefte,  slaapproblemen).
  • Klachten van je spieren en gewichten: (pijnlijke spieren en gewichten ook al bij normale aanraking, snel uitgeputte spieren, het gevoel van lood in je armen en benen)
  • Klachten van je hormonale systeem: (menstruatiestoornissen, hoofdpijn, trek in zoet, “ vreetaanvallen” altijd koude handen en voeten).       

 E-mailen
Bellen
Map
Info