Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Bioresonantie therapeut Yvonne Bakker

Mijn naam is Yvonne Bakker en ik ben bioresonantie therapeute. Zelf ben ik al tientallen jaren bezig met het bestuderen van de natuur, het gebruik van kruiden, wetenschap; de wetenschap hoe het menselijk lichaam reageert op stralingen effecten van buiten af.

Denk maar eens aan de koelkast, de magnetron, een mobile telefoon, lampen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het zijn niet alleen de dingen die je in huis hebt, maar ook de trillingen van de aarde zoals aardstralen, wateraders, hoogspanningsmasten, windmolens…. het zijn allemaal ziekmakers.

In mijn praktijk maak ik gebruik van de Bicom optima plus, een Duits product dat in veel landen ook in de ziekenhuizen gebruikt wordt.
 

Meer info over bioresonantie

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren