Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Klachten & symptomen

Er worden patiënten bij ons behandeld met uiteenlopende klachten. De diversiteit geeft tevens de mogelijkheden van deze therapie aan. Ook terminale patiënten zijn met de behandelingen van de Bicom gebaat. Bioresonantie kent geen bijwerkingen en is geschikt voor alle leeftijden.

Bioresonantie rekent af met:

Schimmels, Bacteriën, Virussen en Parasieten.

Wordt door het zoekenfonds vergoed van aanvullende verzekering.

Zo komen er patiënten met:

Huidproblemen Darmproblemen
Allergieën Blaasontsteking
Vermoeidheidsklachten Stress
Reumatische klachten Pijnklachten
Verkoudheid Hoofdpijnklachten
Leerproblemen Spierziekten
Gedragsproblemen Fibromyalgie
Slaapproblemen Ziekte van Pfeiffer
Ziekte van Lyme Bedplassen
Stralingsbelasting en meer...
Stofwisselingsproblemen: diabetici, overgewicht, buikklachten

Candida Albicans

Candida Albicans
Candida is een gist die zich voor namelijk in de darmen bevindt, en ook graag op vochtige plaatsen mag zitten zo als mond en vagina. Zolang de goede bacteriën de Candida in toom houden is er niets aan de hand. Zodra het afweersysteem het moeilijk krijgt steekt Candida de kop op en verandert in een agressief draderig schimmel.
Daarna sluipen er langzaam kwalen in je lichaam die van kwaad tot erger gaan.


De belang rijkste klachten opeen rij:
Klachten van het spijsverteringsorganen, ( opgezette buik, slijm in de ontlasting, spastische darm, darmkrampen, maagklachten, winderigheid, constipatie of  diarree, anale jeuk, vage misselijkheid).


Klachten van je geslachtsorganen: (steeds terugkerende vaginale infecties, jeuk vieze witte afscheiding, libidoverlies).
Klachten van je immuunsysteem: (klachten die verstaand houden met een over reactief of verzwakt immuunsysteem zoals allergieën, verstopte en / of  jeukende neus, eczeem, toe genomen overgevoeligheid of intolerantie voor voedsel, blaasontstekingen, kwakkelen met je gezondheid).


Klachten met je energieniveau, ( afnemende energie, minder puf hebben, chronische vermoeidheidsklachten, snel uitgeput raken, toegenomen slaapbehoefte,  slaapproblemen).
Klachten van je spieren en gewichten, (pijnlijke spieren en gewichten ook al bij normale aanraking, snel uitgeputte spieren, het gevoel van lood in je armen en benen)
Klachten van je hormonale system, (menstruatiestoornissen, hoofdpijn, trek in zoet, “ vreetaanvallen” altijd koude handen en voeten).   

Ziekte van Pfeiffer 

De ziekte van Pfeiffer wordt veroorzaakt door het Epstein-Barrvirus. Besmetting met dit virus ontstaat als we in contact komen met besmet speeksel.

De meest voorkomende manieren van besmetting zijn:
Via kussen, vandaar de populaire naam ‘kissing disease’;

via hoesten;
Door te drinken uit hetzelfde glas of te eten met hetzelfde bestek als een besmet persoon;
Door gemeenschappelijk gebruik van een tandenborstel met een besmet persoon.
 
Klachten en symptomen bij Pfeiffer.

Klachten en symptomen bij de ziekte van Pfeiffer
De incubatietijd van het virus is 10 dagen tot ongeveer 6 weken. Dat wil zeggen dat er tussen de besmetting en het ontstaan van klachten een periode van 10 dagen tot 6 weken zit. ls jonge kinderen besmet raken met het virus ontstaan er meestal nauwelijks sprake van klachten. Soms krijgen zij last van rode huiduitslag, koorts en een hangerig gevoel. 

Algeheel ziek gevoel
Als u tijdens of na de pubertijd besmet raakt, kunt u zich behoorlijk ziek voelen. De klachten beginnen vaak met keelpijn, hoofdpijn, koorts, zweteneen grieperig en vermoeid gevoel.
Vaak zijn de lymfeklieren in de hals opgezet. De lever en de milt kunnen opgezet zijn en tijdelijk wat minder goed functioneren.
In de eerste weken is keelpijn of keelontsteking vaak het meest nadrukkelijk aanwezig. De meeste verschijnselen verdwijnen na 5 tot 8 weken. Vermoeidheidsklachten kunnen nog enkele maanden blijven bestaan. 

Wat kun je zelf doen bij de ziekte van Pfeiffer?
Het is het beste om je dagelijkse dingen zoveel mogelijk te blijven doen, zoals naar school, werken en sporten. Extra rusten of slapen helpt niet. Als je je ziek voelt en koorts en pijn hebt, dan kun je in bed blijven. Maar het hoeft niet. Je kunt eten waar je zin in hebt  denk aan vitamines.
 
 

Ziekte van Lyme

Bij een infectie met de Borrelia kan op de plaats van de tekenbeet een rode plek ontstaan. Deze huidaandoening noemt men een erythema migrans (EM). Niet iedereen die besmet raakt, krijgt een EM.

Verder kan men enige tijd na de tekenbeet griepachtige klachten krijgen, zoals hoofdpijn, stijve nek, koorts, spierpijnen en vermoeidheid. Deze klachten kunnen weer verdwijnen. Als de Lyme- bacterie zich door het lichaam verspreidt, kunnen diverse symptomen ontstaan.

De ziekte van Lyme is een Multisysteem aandoening.

Het kan leiden tot o.a. aantastingen van het zenuwgestel, hersenen, huid, spieren en gewrichten, hart, oog problemen, psychische klachten en nog veel meer. De ziekte van Lyme verloopt niet bij iedereen op dezelfde wijze. Soms weet je niet eens dat je gestoken bent , maar krijg je allerlei vage klachten.

De ziekte van Lyme wordt veroorzaakt door de bacterie Borrelia burgdorferi. Deze bacteriën kunnen worden weggenomen met Bioresonantie.

Psoriasis (Vulgaris)

Psoriasis is afgeleid van het Griekse woord ‘Psöria’ dat op zijn beurt is afgeleid van het werkwoord “psaö” dat krabben betekent. Het is een chronische ontstekingsziekte van de huid. Er zijn verschillende vormen psoriasis, maar de meest voorkomende vorm is psoriasis vulgaris ook wel ziverschub genoemd. Deze vorm van psoriasis is herkenbaar aan de grote rode plekken op de huid met schilfers. Het komt vooral voor op ellebogen, knieën, hoofdhuid en onderrug.

Een normale huid vernieuwt zich om de maand; een psoriasishuid heeft daar maar vier tot zes dagen voor nodig. Dit is vijf- tot achtmaal sneller dan normaal en de huidcellen krijgen niet de kans om volledig uit te groeien. Als deze onrijpe huidcellen de buitenste huidlaag bereiken, zien ze er uit als witte schilfers die op de huid plakken. De huid raakt geïrriteerd door die versnelde celdeling en in de psoriasisplekken doen zich kleine ontstekingen voor. Daardoor wordt de huid dik en rood. Veel mensen hebben ook last van jeuk.

Ook hier gaat het om ontstekingen en virussen waar de BRT het probleem grotendeels kan verminderen maar de kans dat het opgelost wordt bestaat altijd.

Tennisarm

Iedereen kent wel de tennisarm. Je hebt meestal een week of zes rust nodig en na deze periode kan je dan weer voorzichtig beginnen. In mijn praktijk heb ik echter meegemaakt dat na 1 behandeling, degenen met een tennisarm, de volgende dag al vrijwel geen last meer hadden en zij na een week weer in staat waren om hun werk te hervatten.

Stoppen met roken

Ook mensen die willen stoppen met roken, kunnen bij onze praktijk terecht. Stoppen met roken is een van de moeilijkste dingen, het is een heftige verslaving, maar als je wil erachter staat, gaat het lukken. Wat kan de BRT voor u betekenen? De Bioresonantie therapie zorgt er voor dat de behoefte aan nicotine vermindert.

Hoe werkt het? Je rookt hier je laatste sigaret of sigaar. Deze peuk wordt met de as in een glazen buisje gedaan.  Bij de behandeling wordt dit buisje, waar je naam op staat, in het apparaat gedaan. Indien nodig wordt dit buisje opnieuw gebruikt als er behoefte is aan extra behandelingen.

Rugklachten

De grootste groep mensen die hulp zoeken bij een fysiotherapeut hebben klachten aan de rug. Het grootste deel van deze mensen klagen over de lage rug (lumbale wervelkolom). De lage rugklachten worden verdeeld in specifieke klachten en aspecifieke klachten. Bij specifieke klachten moet u denken aan hernia nucleus pulposis, artrose, discus degeneratie, stenose (vernauwing van het wervelkanaal), reumatische aandoeningen.

Wat kan Bioresonantie hier voor betekenen? De Bicom Bioresonantie therapie kan het stabiliseren en de pijn verlichten, maar kan iets wat stuk is niet repareren.

Wat is discus degeneratie in de rug? In het beginstadium klagen de patiënten vooral over startpijn. Dit is de pijn die zich voordoet wanneer men na een periode van rust, opnieuw in beweging komt. Wanneer de patiënt in beweging is, gaat het meestal beter. Hier kan de Bioresonantie therapie een grote verlichting geven.

Koortslip

Een koortslip is lastig en pijnlijk maar is in principe niet gevaarlijk voor degene die de koortslip heeft. Voor baby’s is een herpes infectie wel zeer gevaarlijk en soms zelfs dodelijk. In het Engels wordt een ‘koortslip – kus’ aan de baby ook wel de kiss of death genoemd: de ‘doodskus’.

Vermijdt dus lichamelijk contact met een baby als u een koortslip heeft. Wanneer u regelmatig een koortslip heeft, moet u zelfs zeer terughoudend zijn met het knuffelen en zoenen van pasgeboren baby’s in perioden dat u géén blaasjes heeft. Het is namelijk zeer waarschijnlijk dat niet alleen tijdens een koortslipperiode, maar ook in de tijd vòòr een koortslip ontstaat en zichtbaar is al besmettelijk virus kan worden geproduceerd in de huid.

Wanneer u zelf zwanger bent of een pasgeboren baby heeft en ook regelmatig een koortslip ontwikkelt, is het verstandig om dit aan uw arts te melden. Met Bioresonantie ben je de Herpes snel de baas. 

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren