Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Tussendoortje


½ rode paprika
½ gele paprika
200 gr rundergehakt
1 middelgrote ui
2 champignons
Verse basilicum en bieslook
2 tenen knoflook
Bladerdeeg
Tl paprika poeder, tl koenjit, peper uit de molen naar smaak
Zout naar smaak chilipoeder naar smaak
 
Snijdt de ui in kleine stukjes gooi ze in een pan met een 1 el zonnebloem olie en bak ze. Snijdt de champignons in kleine stukjes en bak die ook.

Het gehakt moet worden gebakken. Voeg de knoflook aan het gebakken gehakt toe snijdt de paprika’s in stukjes, doe deze er ook bij. ook de gebakken ui en champignons kunnen worden toegevoegd.

Ongeveer 3 blaadjes verse basilicum en 10 stengeltjes bieslook  goed klein gesneden bij de rest voegen.  Dit geld ook voor de   kruiden. 
 
Leg het bladerdeeg op bakpapier bestrijk het met een kwastje water, leg een eet lepel vulling er op en druk hem dicht.

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren