Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Pijnvrije therapie voor dieren

Goede communicatie tussen de cellen in het lichaam is van essentieel belang. Indien we er voor kunnen zorgen dat de communicatiekanalen in het lichaam zonder barrières en blokkades kunnen verlopen, zijn we in staat om te werken aan een optimale staat van gezondheid. Het Bicom apparaat ondersteunt de optimale gezondheid door te werken met de electro magnetische velden die zorgen voor communicatie in het lichaam, waarbij Bicom het zelf herstellend vermogen van het lichaam stimuleert. Bioresonantie bij dieren heeft ruim 35 jaar ervaring en heeft in die periode een grote hoeveelheid meetgegevens verzameld. De Bicom therapeut kan met deze gegevens effectief en succesvol patiënten diagnosticeren en behandelen. Hierdoor kunnen we een breed scala van symptomen en ziekten succesvol behandelen.

Het aantal chronische ziekten bij dieren groeit de laatste jaren. Chronische kreupelheid, inwendige ziekten en diverse allergieën zijn slechts een paar voorbeelden hiervan.

Bioresonantie bij dieren

In bioresonantie therapie bij dieren wordt gebruik gemaakt van resonantie om op een energetisch niveau (het niveau van trillingen, frequenties) te testen door wat voor stoffen het dier ziek is geworden. Toenemende (milieu)toxines belasten het lichaam van dieren en veroorzaken veel chronische ziekten, zoals: allergieën, parasieten, dermatitis, chronische jeuk, infecties en gedragsstoornissen. Andere oorzaken van verstoringen kunnen ook inentingen, medicijnen of voedingsstoffen zijn.

Het grote voordeel van deze methode in de diergeneeskunde is de mogelijkheid om middels testen en ook de geschiedenis van het dier te bepalen, vooral met behulp van tensor en testsets. Op deze manier kun je een diagnose stellen met behulp van een druppel bloed, speeksel, urine of oorsmeer van het dier. Afhankelijk van de situatie van het dier. Het dier hoeft zelfs niet eens altijd aanwezig te zijn. 
 

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren