Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Diagnose

De ampullen in de testdozen bevatten werkelijke stoffen of “gedigitaliseerde” stoffen zoals allergenen, bacteriën, virussen, schimmels, parasieten, enz. de Bicom zorgen deze testbuisjes voor een snelle en nauwkeurige methode voor het identificeren van causale factoren voor (chronische) ziekte. Dezelfde ampullen worden ook gebruikt om met behulp van de Bicom fundamentele oorzakelijke factoren te behandelen en het genezingsproces te ondersteunen.

Met de Bicom bioresonantie kan dus zowel een diagnose worden gesteld als een therapie worden gegeven.

Met een specifieke test kan worden uitgezocht of er een allergie of onverdraagzaamheid bestaat voor bepaalde stoffen (o.a. voedingsmiddelen) en/of bepaalde organen verzwakt zijn, dan wel of er gifstoffen in het lichaam zijn die een negatieve invloed hebben. Zo kan in veel gevallen de verborgen oorzaak van de ziekte worden opgespoord.

Op basis van de informatie die uit dit onderzoek komt, wordt een individueel behandelplan opgesteld.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren