Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Bioresonantie therapie: hoe wordt er getest?

Het testen is heel eenvoudig en doet geen pijn je voelt er niets van. Er wordt bijvoorbeeld getest op een allergie of onverdraagzaamheid van bepaalde stoffen zoals in voedingsmiddelen. Het kan zijn dat het immuunsysteem ondersteuning nodig heeft, of dat organen zoals bijvoorbeeld nieren, lever en darmen behandeld moet worden. Ook wordt er gekeken naar wat de specifieke belastingen van de cliënt zijn. Belastingen die naar voren kunnen komen zijn o.a.: bacteriën, virussen en schimmels. Hier zijn speciale ktt’s voor (zoals op bovenstaande foto).

5 elementen van bioresonantie therapie

De ktt van de 5 elementen zijn de organen van het menselijk lichaam waar we uit kunnen halen wat er inwendig aan de hand is, zoals hart, nieren, lever, longen en alle andere organen, de bloedsomloop enz. Als we met deze ktt hebben getest ,weten we wat de oorzaak is en in welke ktt we verder moeten zoeken. In de ktt van de virussen mixen en combinaties. Hiermee kan tijdens de bioresantietherapie precies bepaald worden welke virussen er op dat moment in het lichaam aanwezig zijn. Dit geldt tevens voor schimmels en bacteriën , waarna vervolgens de virussen en bacteriën worden aangepakt.

Op basis van de informatie die uit dit onderzoek komt, kunnen we een diagnose stellen.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren