Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Wat is bioresonantie therapie?

Het woord Bio betekent leven en verwijst naar levende systemen zoals mensen, dieren, planten en micro-organismen. Resonantie is afkomstig van het Latijnse woord ‘resonare’, wat meetrillen betekent. Bioresonantie heeft dus te maken met levende systemen die in een bepaalde frequentie meetrillen. Om iets mee te laten trillen (resoneren) moet de trillingsfrequentie van de zender overeenstemmen met die van de ontvanger.

Alles wat bestaat heeft een elektromagnetische trilling, daarom is het behandelspectrum met de Bicom bioresonantie therapie bijzonder breed en niet terug te brengen op enkele ziektebeelden.

Bioresonantie Therapie

  • Bicom Optima Plus

  • Breed behandelspectrum voor uiteenlopende klachten

  • Zonder bijwerkingen
      

Mogelijke klachten

"Tussen de oren"

Mijn benadering kan u wellicht helpen anders tegen uw klachten aan te kijken en er wel wat mee doen, waardoor u beter in uw vel komt te zitten met een optimalere werking in uw lichaam. De meeste ziektes en kwalen beginnen in de darmen. ziektes en kwalen komen door: bacteriën, parasieten, schimmels en allergieën.

Met behulp van een complete body scan kunnen virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en allergieën worden opgespoord en behandeld. Ook kunnen er andere belastingen in uw lichaam aanwezig zijn waar u geen weet van heeft, bv. belastingen met zware metalen of chemische stoffen, straling (uit de aarde of milieu) die niet alleen lichamelijke klachten kunnen veroorzaken maar mogelijk ook geestelijke klachten.

Ook littekenweefsel kan de optimale functie van het lichaam tegenwerken. Energetische blokkades zijn ook veroorzaken van klachten en worden opgespoord met de bioresonantie therapie en kunnen daarna behandeld worden.

Bicom Bioresonantie Therapie (BBT)

Bicom Bioresonantie Therapie is niet aan leeftijd gebonden want je kunt van 0 jaar tot en met 120 jaar geholpen worden met BBT, het is voor mens en dier. Elke behandeling is individueel, want ieder mens is uniek geen kwaal is het zelfde, en iedereen ervaart het anders Bioresonantie is een bijzonder goede methode om van de klachten af te komen.

De Bicom Optima Plus haalt o.a. bacteriën en virussen uit het lichaam d.m.v. de trilling die deze afgeeft. Door invoer van bepaalde programma’s draait de Bicom de trillingen om zodat alleen die bewuste bacterie of virus wordt gedood. De goede bacteriën en virussen blijven behouden,deze zijn nodig om ons lichaam gezond te houden. Ons lichaam heeft soms een beetje hulp nodig om zich dan verder weer zelf te kunnen herstellen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren