Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Individueel behandelplan

Op basis van de informatie die uit een full-body scan komt, wordt een individueel behandelplan opgesteld. Met Bioresonantie therapie kunnen we vele klachten meten en behandelen. Klachten die al langer bestaan vergen een langere behandeltijd dan acute klachten. De behandelduur hangt dan ook af van de aard en de duur van de klacht.

Effectieve therapie

Afvalstoffen die jarenlang opgeslagen zijn geweest in het lichaam kunnen met de Bicom worden vrijgemaakt en vervolgens worden uitgescheiden door het lichaam. Als de blokkades in het lichaam zijn opgeheven, zal het lichaam weer in staat zijn om zichzelf te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen. U zult merken dat Bioresonantie therapie een effectieve therapie is.

 

Tarieven

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren