Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Appel flap


Benodigdheden:
2 Jonagold appels groot
50 gr krenten
50 gr rozijnen
2 afgestreken tl kaneel
1 zakje vanillesuiker
1 el afgestreken kokosbloesemsuiker
1 Tl roomboter
Bladerdeeg  
 
Snij de appels in blokjes en doe ze in een koekenpan  tl roomboter er bij doe ook de krenten en rozijnen er bij.  Doe de kaneel, vanillesuiker en kokosbloesemsuiker er bij, roer het op een klein vuurtje even om tot alle kruiden er door zijn geroet.
 
Leg het bladerdeeg op een stuk bakpapier het deeg met de gladde kant naar boven, pak een kwast en bevochtig het deeg door er met een kwast water over heen te strijken.
 
Verdeel de vulling, plak het deeg dicht. Klop even een ei los en strijk het over de boven kant, oven is voor verwarm op 160 graden laat de flappen 15 min in de oven.
 

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren