Schermafbeelding 2016-02-05 om 13.01.59Dorpskrant Buinerveen

Heb je wel eens het gevoel gehad dat je niet zo lekker in je vel zit? En ook na medisch onderzoek, bloedprikken, urine-analyse en medicijngebruik geen verbetering te bespeuren? Dan kan toepassing van de Bicom bioresonantietherapie uitkomst bieden. En dat gebeurt dan met een door een aantal Duitse hoogleraren ontwikkeld apparaat dat door het uitzenden van trillingen de zwakke plekken in het lichaam opspoort en daaropvolgend aan een gericht herstel begint te werken.

Sinds enige tijd helpt Yvonne Bakker te Buinerveen mensen met fysieke en emotionele klachten met toepassing van dat toestel dat de herstellende kracht van het lichaam kan meten én ook dat herstel kan inzetten en bevorderen. Dat moderne toestel is een bio-resonantie-apparaat. Gedurende de lange periode waarin Yvonne Bakker de opleiding tot bio-resonantie – behandelaar heeft gevolgd, is zij ervan overtuigd geraakt dat er met dit revolutionaire middel fantastische resultaten zijn te bereiken. In de opleidingspraktijk is Yvonne er achter gekomen dat met het apparaat de herkomst van klachten kan worden gevonden en dat daarop aangepast een effectieve en succesvolle behandeling plaatsvindt.

Het bio-resonantie-apparaat werkt met het uitzenden van trillingen / golven naar en door het menselijk lichaam. In hoge frequenties gaan die zoekende trillingen naar de lichaamslocatie die klachten oplevert én alwaar de klacht moet worden aangepakt. Yvonne Bakker geeft aan gedurende haar opleiding te hebben gezien en ervaren dat mensen met lichamelijke, emotionele, chronische en mentale klachten naar genoegen, pijnloos, zonder toevoeging van medicijnen met succes zijn behandeld. Concrete resultaten heeft Yvonne Bakker gezien bij mensen met een voetbalknie, tennisarm, verrekte spieren, eczeem, hartklachten en reumapijnen. Bioresonan-tietherapie draagt bijvoorbeeld ook bij aan het stoppen met roken.